Monica Monge

Instructora Hipopressius
Phone: +670269470
E-mail: monica@salanima.com

La meva professió és Artista: cantant i ballarina. La meva pasió és la dansa i el moviment. He ballat i m’he format en diferents estils especialitzant-me en dansa teatre i dansa contemporània. Encara que la meva formació de base és el clàssic i el jazz. He actuat amb diverses companyies, he montat petites i macro coreografies i he donat classes a diversos nivells i públics (nens, adults, familíes, nadons…) en vàries disciplines.

L’any 2001 començo a cantar professionalment en diverses formacions. Em formo en Primer i Segon Nivell de Voice Craft (Jo Still),

Amb el temps em comença a interessar la relació entre la dansa, la salut i el benestar. L’any 2004 em formo com a Terapèuta Pel moviment i la dansa a la UB. Poso els meus coneixements en pràctica durant uns anys amb diferents col·lectius. Moguda per aquest interès inicïo els estudis de psicologia a la UOC que seran interromputs pel meu gran desig de ser mare.

Al 2010 arriba el meu primer fill i al 2012 el segon. La meva familia será el nou projecte al que m’entrego gairebé per complert durant 7 anys. En aquest temps, encara que desde un altre lloc, segueixo en contacte amb el cos, amb el meu cos i en busca d’altres experiències: el Ioga, el Mindfulness i per últim la tècnica hipopressiva (Low Pressure Fitness). Decideixo complementar els meus coneixements i formació en aquestes disciplines.

 

Ara sento que  ha arribat el moment de transmetre i compartir tot el que se i tinc, amb altres persones que decideixin beneficiar-se i emprendre un camí amb el movimient i altres tècniques corporals pel seu propi benestar.

 

Llicenciatura de psicologia a la UOC (Universitat Oberta de Catalunya). Cursant

Instructora Certificada d’Hipopressius Low Pressure Fitness

Monitora de Ioga. Federació Europea de Fitness i Pilates.

Programa de reducció de l’estrés basat en Mindfullness (MBSR) a IL3 (UB).

Màster en Dansamoviment Teràpia (DMT). Universitat de Barcelona – Les Heures.

Cinética respiratoria. Blandine Calais.

TEATRE MUSICAL. Escola memory. Barcelona

FPII Imatge i So. St.Ignasi, Jesuïtes de Sarrià.

MONITORA DE JAZZ. Escola Maxime D’Harroche

 

 

 

 COM ARRIBAR

Metro: La Sagrera (L1/L5)
Tren: R4, R7
Bus: H8, 34, V27,62

Subscriu-te a la newsletter