Laura Garcia

Professora de Ioga
Telefon: 660013178
E-mail: laura@salanima.com

Sóc la Laura, professora de ioga. En els meus inicis, la meva formació i experiència està basada en l’àmbit empresarial. Treballant en una economia globalitzada, relacionant-me amb gent de diversos àmbits, cultures, països. Amb molta responsabilitat a les meves esquenes durant molts anys. Mentrestant, practicava ioga per mantenir l’estrés i l’ansietat a ratlla, controlant-ho tot, planificant, programant….fins i tot còm m’havia de sentir. 

 

Tinc el meu primer fill i tota la meva planificació i programació van girar 360º. La maternitat pot arribar a ser molt dura en els inicis, a més si li afegim l’ombra de l’enfermetat sobrevolant la família, amb tot plegat el meu cos i la meva ment van dir STOP. Va ser llavors on va començar a florir la llavor del ioga dins meu. Començo a formar-me com a professora al 2012 i sento que la meva feina personal i interior podria servir per alguna cosa més que sanar-me a mi mateixa, el poder transmetre la meva vivència i experiència a altres persones en la mateixa situació que jo estava o en d’altres, cadascú amb la seva pròpia necessitat. Per això m’he especialitzat en grups reduïts, on l’atenció i l’escolta personalitzades siguin la norma diària a cada sessió.

 

Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses.

Formació de Professors de Yoga (Centro de Yoga Shiva Shakti – actualment Alfa Yoga Studio), impartida pel Mestre Jiwan Shakti.

Formació en dansa creativa i ioga. Eines de dansa i ioga per nens (HappyYoga)

Formació de ioga Prenatal i Postnatal (SansYoga), mètode creat per Sandra Varas.

Formació en sòl pelvià (SansYoga), impartida per Sandra Varas.

Formació en ioga terapèutic (PranamanasYoga, impartida segons el seu mètode).

 

 COM ARRIBAR

Metro: La Sagrera (L1/L5)
Tren: R4, R7
Bus: H8, 34, V27,62

Subscriu-te a la newsletter