Aquesta següent setmana pot presentar-se més difícil, per això us compartim algunes idees concretes com a eines per gestionar de la millor manera possible l’estrés i l’angoixa. 

Context psicològic: Estem en una situació de crisi i, com en totes les crisis, el que més ens afecta és l’incertessa: com evolucionarà l’epidèmia, com ens afectarà a nosaltres i els nostres familiars, entorns, a les nostres feines, a la nostra economia… la preocupació ens inunda i, amb ella, apareix l’ansietat.
L’ansietat és una por al futur i, en aquesta situació, és més adient practicar exercicis que ens portin al present, que intentar lluitar contra ella,  doncs malauradament, l’incertessa és real
Us proposem unes eines que venen del ioga que us ajudaran a connectar amb l’aquí i l’ara i, sobretot, us ajudaran a descarregar tota la tensió acumulada al pit i a la part alta de l’esquena. (Facilitat per Esperança Ordóñez, Psicologa Col.legiada 22069)

Respiració: inhala pel nas sense forçar, deixant que l’aire entri lliure en el teu cos. Exhala per la boca en forma de suspir… pots dir aaaahhh.

Asana: “de llavor a Flor”
partimt de la LLAVOR a la postura del Bebè (a terra, genolls doblegats,natges als talons, front a terra i braços estirats al llarg del cos). Inhalem, fem força sobre cames i genolls i elevem el tronc cap al cel, mirant amunt i elevant el braços per damunt del cap sense fer força amb ells, la FLOR. Exhalem i tornem a la LLAVOR.
Amb la FLOR ens obrim a la vida, des del cor, amb la LLAVOR tornem a la nostra essència.

Facilitat per la nostra companya de camí Esperança Ordoñez Psicologa Col.legiada 22069
(Per a consultes més específiques podeu contactar-la al telf: 637 740 193)

Leave a comment

 COM ARRIBAR

Metro: La Sagrera (L1/L5)
Tren: R4, R7
Bus: H8, 34, V27,62

Subscriu-te a la newsletter