Dilluns a divendres de 9:30 a 21:00
Truca’ns: 660 013 178 / 670 269 470
info@salanima.com

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Aquesta és la política de privacitat aplicable al tractament de dades personals que dur a terme Salanima SCP, coneguda conjuntament com a “Sala en cos i ànima”, a través del nostre portal web (d’ara endavant, “la nostra web”).

Dades de contacte de Salanima

 • salanima.com (https://www.salanima.com) és un domini d’Informació sobre les activitats de la Sala en cos i ànima, Salanima SCP (d’ara endavant, “Salanima”) amb NIF J-67577593,  i amb domicili al carrer  Açores,10, de Barcelona, 08027; telèfon 670269470/660013178, i adreça info@salanima.com

Els teus drets sobre protecció de dades

Per exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació o  supressió, oposició, pots contactar  a les adreces de correu electrònic monica@salanima.com  o laura@salanima.com per fer consultes o demanar la informació que necessitis sobre el tractament de les teves dades personals.

Finalitats del tractament de les teves dades personals

A Salanima recollim i tractem dades personals per a les finalitats següents:

 • Per gestionar i/o controlar l’alta dels usuaris/àries i/o alumnes de la sala en cos i ànima i gestionar la relació amb ells/elles.
 • Per tramitar pagaments de qualsevol servei que utilitzi  l’usuari, de conformitat amb els termes i les condicions aplicables a cada cas.
 • Per tenir en conte les necessitats, els gustos i les preferències de l’usuari per dissenyar i oferir les diferents propostes d’activitats, així com la qualitat del servei ofert, orientat al Benestar dels nostres usuaris/àries. Per  a aquesta finalitat recollim el mínim de dades possibles i són recollides en dispositius d’emmagatzematge i recuperació de dades segures, a les quals només en tenim accés les sòcies de Salanima.
 • Per promocionar els nostres productes, serveis i esdeveniments que organitzem en el marc de la nostra activitat d’activitats psicofíques orientades al Benestar.

Bases jurídiques en què basem el tractament de dades personals

A Salanima obtenim legitimació per dur a terme el tractament de dades personals sobre les bases legals següents:

 • Quan tenim el consentiment explícit dels alumnes i/o interessats.
 • Quan el tractament és necessari per executar un alta en el qual l’usuari/ària éstà interessat/da.
 • En base als interessos legítims de Salanima quan així es desprèn de la voluntat dels/les usuaris/àries, respectant sempre els seus drets i la seva privacitat.

Els nostres principis

A Salanima apliquem en compliment amb el disposat a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i informem que:

 • Només tractem les teves dades personals amb una base jurídica vàlida, ja sigui el teu consentiment, que sempre et demanarem de manera clara i transparent, o en cas que sigui necessari gestionar les teves pròpies altes.
 • Únicament tractem les dades que són necessàries per complir amb les nostres finalitats, i no en fem cap altre ús.
 • Per garantir que les dades estiguin actualitzades, pots gestionar l’actualització de les teves dades personals en el teu perfil o adreçant-te als nostres correus facilitats anteriorment.
 • Apliquem mesures de seguretat per garantir la integritat i la confidencialitat, i també la protecció de les teves dades personals contra pèrdua, destrucció o altres danys.
 • No compartim les teves dades amb tercers.

En quins casos tractem les teves dades personals

Salanima tracta les teves dades personals quan ens les proporciones a través de la teva alta com alumne, quan  et susbcrius a la newsletter, o bé quan ens sol·licites informació a través del formulari de contacte dirigit a info@salanima.com amb el teu permís explícit.

 COM ARRIBAR

Metro: La Sagrera (L1/L5)
Tren: R4, R7
Bus: H8, 34, V27,62

Subscriu-te a la newsletter